Kolmapäev on suurema sajuta, kuid tuiskab | ilm

2181652h0beat24

Tere tulemast Eestisse! Kolmapäev toob endaga kaasa suurema sajuta ilma, kuid tuiskab endiselt. Eesti kliima on alati olnud ettearvamatu ja põnev ning täna ei ole erand. Kui otsite seiklust, siis see on õige koht. Kuid ärge muretsege, sest Eesti loodus on alati võluv, isegi kui ilm veidi kapriisne on. Nautige oma ajal Eestis ja olge valmis kõigeks, sest siin ei tea kunagi, milline ilm teid üllatab!

Kolmapäeval olulist lumelisa ei tule, alles õhtul lähenevad Lääne-Eesti saartele sajupilved.

Kolmapäeva öö on Eestis vähese ja vahelduva pilvisusega. Enne südaööd sajab lund ning rannikualadel on pinnatuisku. Puhub läänekaare tuul 3 kuni 9, rannikul iiliti 12, Virumaa rannikul öö hakul loodetuul kuni 15 meetrit sekundis. Külma on -15 kuni -22, saarte lääneservas kuni -6 kraadi.

Kolmapäeva hommikul on pilvisus vähene ning sadu oodata pole. Tuul puhub lõunakaarest 3 kuni 7, saartel ka edelast 5 kuni 12, puhanguti 16 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on -10 kuni -16, kohati langeb -20 kraadini, kuid saartel jääb -3 ja -7 kraadi vahele.

Päev on vähese ja vahelduva pilvisusega ning sajuta. Õhtul lääne poolt alates pilvisus tiheneb ning saartele läheneb lumesadu ühes tuisuga. Tuul puhub lõunast ja kagust 5 kuni 11, iiliti 14, saartel ja rannikul 8 kuni 14, iiliti 20 meetrit sekundis. Külma on -3 kuni -9, Ida-Eestis kuni -11 ning saarte lääneservas kuni -1 kraadi.

Järgnevad päevad tulevad lume ja tuisu saatel. Pühapäeval langeb Lääne-Eestis lume sekka ka lörtsi ning esineb jäidet. Töönädala lõpuni on päeval külma keskmiselt -4 kraadi, veidi karmim tuleb laupäev, mil keskmine temperatuur langeb -7 kraadini, kuid tõuseb juba pühapäeval taas -3 kraadi juurde.

Loe rohkem:  Neljapäev on paljudes kohtades pilvine, aga sajuta | ilm

Kolmapäev on suurema sajuta, kuid tuiskab ilm, mis tähendab, et ilmaolud on vahelduvad ja ettearvamatud. See paneb meid mõistma, kui oluline on olla valmis ootamatuteks muutusteks ja kohaneda erinevate olukordadega. Eesti ilm on alati ettearvamatu ja me peame olema valmis selleks, et päike võib paista ühel hetkel ja järgmisel hetkel võib hakata tuisutama. Seega, olgem valvsad ja valmis kiirete ilma muutuste jaoks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga