Mullune finalist pidi avaringis kõvasti pingutama, Raducanu naasis võidukalt | Tennis

2216964h4ad0t24

Tere tulemast Eestisse! Mullune finalist pidas avaringis kõvasti pingutama, ent suutis ikkagi võidurõõmu maitsta. Raducanu naasis võidukalt, näidates oma võitlusvaimu ja oskusi tenniseturniiril. Spordifännid üle kogu maailma võivad oodata põnevat ja pingelist mängu, kus tipptasemel sportlased näitavad oma parimaid võimeid. See on kindlasti fantastiline võimalus nautida tennisemängu tõelist ilu ja põnevust. Tulge ja olge tunnistajaks sellele ajaloolisele spordiüritusele!

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel peeti teisipäeval viimased avaringi kohtumised naisüksikmängus. Teiste seas tagasid endale edasipääsu mullune finalist Jelena Rõbakina (WTA 3.), maailma viies reket Jessica Pegula ning endine USA lahtiste võitja Emma Raducanu (WTA 296.).

Eelmisel aastal tiitlimängus Arina Sabalenka paremust tunnistanud Rõbakina alustas tänavust turniiri raske võiduga, kui sai pisut enam kui poolteist tundi väldanud kohtumises 7:6 (6), 6:4 jagu endisest maailma esireketist Karolina Pliškovast (WTA 38.). Seejuures pidi Rõbakina avasetis päästma kolm settpalli.

Maailma kolmanda reketi järgmiseks vastaseks on venelanna Anna Blinkova (WTA 56.), kes oli 6:2, 6:4 parem hispaanlannast Cristina Bucsast (WTA 57.).

Viiendana asetatud Jessica Pegulal läks oluliselt lihtsamalt, alistades 66 minutiga kanadalanna Rebecca Marino (WTA 182.) 6:2, 6:4. Viimasel kolmel aastal veerandfinaaliga piirdunud Pegula kohtub teises ringis prantslanna Clara Bureliga (WTA 51.).

Ligi aastase vahe järel naasis slämmiturniiril väljakule 2021. aastal USA lahtised võitnud Emma Raducanu. 21-aastane britt sai kohe hoo sisse, olles 6:3, 6:2 parem ameeriklannast Shelby Rogersist (WTA 161.). Järgmises ringis ootab Raducanut hiinlanna Wang Yafan (WTA 94.), kes lülitas esimeses ringis konkurentsist 22. asetatud Sorana Cirstea (WTA 27.).

Läti esinumber Jelena Ostapenko (WTA 10.) tegi samuti võiduka alguse, kui sai 7:6 (5), 6:1 jagu kodupubliku toetust nautinud Kimberly Birrellist (WTA 116.). Teises ringis läheb ta vastamisi Birrelli kaasmaalase Ajla Tomljanoviciga (WTA 271.).

Loe rohkem:  Lajal ja Glinka jätkavad hooaega Kanadas | Tennis

Kokkuvõttes võime öelda, et mullune finalist näitas avaringis suurepärast võitlusvaimu ja pidi kõvasti pingutama oma võidu saavutamiseks. Samuti teeb rõõmu see, et Raducanu naasis vigastusest võidukalt ning näitas head mängu. Tennisemaailmas on alati põnev jälgida, kuidas tippmängijad omavahel võistlevad ja oma oskusi näitavad. Loodame, et järgmistes voorudes näeme veel põnevat ja tasavägist mängu ning et mõlemad sportlased suudavad oma taset hoida ja edasi arendada.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga