Teisipäev toob lund ja tuisku | ilm

2202052hd007t24

Tere tulemast Eestisse! Teisipäev toob endaga kaasa lume ja tuisu! See tuletab meile meelde, et talv on juba käes ja loodus on meid taas üllatanud oma iluga. Lumine ilma on siinkandis üsna tavaline ja kohalikud inimesed oskavad seda nautida. Tule ja lase end kaasa haarata selle võluva ilma poolt ning naudi talvist maastikku ja õhku. Kas sa oled valmis sukelduma lumisesse seikluste maailma?

Eeloleval ööpäeval saab Eesti lumelisa, mida puhanguline tuul ka tuisuks keerutab.

Teisipäeva öö on Eestis lume ja tuisuga. Puhub kirde- ja põhjatuul iiliti 13, rannikul kuni 17, saartel kuni 21 meetrit sekundis. Külma on 3 kuni 9, Põhja-Eestis kuni 13 kraadi.

Hommikul sajab paljudes kohtades mandril lund ja tuiskab. Puhub põhja- ja loodetuul iiliti 12, rannikul 17 kuni 20 meetrit sekundis. Külma on 5 kuni 10, Põhja-Eestis kuni 13 kraadi.

Päev jätkub mitmel pool lumesaju ja tuisuga, pärastlõunal alates Lääne-Eestist sadu lakkab ning õhtu poole läheb ka taevas selgemaks. Tuul puhub loodest iiliti 12, rannikul 17 kuni 19 meetrit sekundis. Külma on 7 kuni 13 kraadi, pärastlõunal läheb külmemaks.

Kolmapäev on suurema sajuta kuni õhtuni. Siis jõuab saartele tihe lumesadu ja tuisk. Tuul nõrgeneb hommikuks, kuid tugevneb päeval uuesti. Külma on öösel 14 kuni 21, saartel ja läänerannikul 6 kuni 13 kraadi, päeval 3 kuni 9, idas kuni 11 kraadi.

Neljapäeva öö on Eestis lumesaju ja tuisuga, päeva peale sadu harveneb. Öösel on külma 5 kuni 12, päeval 2 kuni 8 kraadi, saarte rannikul on ilm nii öösel kui ka päeval pehmem.

Reede tuleb mitmel pool lumehoogudega ja tuuline, külma on 3 kuni 9, põhjas kuni 11 kraadi, päeva jooksul läheb külmemaks.

Loe rohkem:  Reede on sajune ja udune | ilm

Laupäeval sadu harveneb ja õhk külmeneb.

In conclusion, the weather forecast for Tuesday in Estonia is calling for snow and blizzard conditions. This means that people should take extra caution when going outside and driving on the roads. It is important to be prepared for the changing weather and to dress warmly. Additionally, it is advisable to stay updated on the latest weather reports and to follow any warnings from local authorities. Despite the challenging conditions, it can also be a beautiful and magical time to experience the winter wonderland that comes with the snow and tuisku. Stay safe and enjoy the winter weather!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga