Karmilt kukkunud Norra mäesuusataja pääses luumurdudest | Mäesuusatamine

2214834h5fe9t24

Tere tulemast! Täna räägime mäesuusatamisest ja sellest, kuidas Norra mäesuusataja pääses karmilt kukkumisest luumurdudest. Õnnetus juhtus mäesuusatamise võistlustel ja pani kogu mäesuusatamise maailma hingevalusse. Kuid imekombel suutis sportlane vältida tõsiseid vigastusi ning taastub praegu edukalt. See lugu on tõeline näide spordi pühendumusest ja võitlusvaimust. Jääge meiega ja saate teada rohkem sellest vapustavast loost!

Laupäeval kiirlaskumise MK-etapil Wengenis raskelt kukkunud ning helikopteriga haiglasse viidud Norra mäesuusatäht Aleksander Aamodt Kildele tehti Bernis operatsioon, ent ta pääses halvimast.

31-aastane Kilde kukkus veidi enne laupäevase kiirlaskumise finišit, libises turvavõrku ja jäi lumele lebama. Rajale tulnud meditsiiniline personal fikseeris norralase parema jala ning veidi hiljem toimetati ta helikopteriga Berni haiglasse, kus ta käis õhtul ka noa all.

Pühapäeval postitas Kilde Instagrami pildi endast haiglavoodis koos elukaaslase Mikaela Shiffriniga. Norra koondise arsti Marc Jacob Straussi sõnul nihestas kahel eelmisel hooajal kiirlaskumise väikese kristallgloobuse võitnud Kilde õlga ja ta säärel oli lõikehaav, samuti sai ta näole pindmisi vigastusi. Norralane pääses luumurdudest, erinevalt Wengenis reedel kukkunud kolme hooaja tagusest MK-sarja üldvõitjast Alexis Pinturault’st, kes rebestas kukkumise käigus põlve ristatisideme ning peab hooaja lõppenuks kuulutama.

“Olen siin ja minu eest hoolitseb üks ja ainus Mikaela Shiffrin,” alustas Kilde oma postitust. “Mind on kokku lapitud. Tänan kõiki toetavate sõnumite eest. See ala võib olla karm, aga armastan seda ikkagi.”

In conclusion, the news of the Norwegian skier’s lucky escape from serious injury is a reminder of the risks and dangers involved in the sport of alpine skiing. While it is a thrilling and exciting activity, it is important for athletes to prioritize safety and be prepared for the unexpected. The incident serves as a timely reminder for skiers everywhere to always use caution and take necessary precautions to prevent serious injuries on the slopes. We are glad that the Norwegian skier escaped without any fractures and hope that he will recover fully and continue to pursue his passion for skiing.

Loe rohkem:  Shiffrin naasis võimsalt, meestel vaba nädalalõpp | Mäesuusatamine

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga