TÄNA OTSE | Aleksandr Selevko esitab kava EM-i galaetendusel | Iluuisutamine

2213889h0554t24

Tere tulemast! Täna õhtul astub Aleksandr Selevko üles EM-i galaetendusel, et esitada kaasahaarav kava iluuisutamise valdkonnas. See Eesti sportlane on tuntud oma vapustavate oskuste ja graatsilise esituse poolest ning tema etteaste tõotab olla ülimalt muljetavaldav. Kui olete iluuisutamise fänn, siis ärge jätke seda võimalust kasutamata ja tulge imetlema Selevko võimast esinemist. See ainulaadne sündmus toob kokku parimad iluuisutamise talendid ning pakub unustamatut meelelahutust kõigile spordisõpradele. Ärge laske endast see võimalus mööda ja liituge meiega EM-i galal!

Täna kell 15.25 alustavad ERR-i spordiportaal ja ETV+ otseülekannet iluuisutamise Euroopa meistrivõistluste galaetenduselt. Kommenteerivad Anu Säärits ja Liina-Grete Lilender.

Esmakordselt Leedus toimuvad iluuisutamise tiitlivõistlused kulmineeruvad värvika galaga, kus tulevad jääle medaleid võitnud nais- ja meesüksiksõitjad, edukamad paarissõitjad ja parimaid kavasid näidanud jäätantsu paarid.

Teiste seas tuleb kohe pärast pärast üritust poolitavat vaheaega jääle ka meeste üksiksõidus üllatuslikult hõbemedali võitnud Aleksandr Selevko.

Uisutatakse Baltimaade suurimas sisehallis Žalgirise Arenal, kus tavapäraselt peab lahinguid Žalgirise korvpallimeeskond. Gala käigus võtame ühtlasi kokku Eesti koondise esitused.

Kaunas annab teatepulga üle Zagrebile, kus toimuvad 2025. aasta Euroopa meistrivõistlused.

In conclusion, Aleksandr Selevko’s performance at the European Championships gala in figure skating was truly breathtaking. His skill, grace, and artistry on the ice captivated the audience and demonstrated the incredible talent of Estonian figure skaters. It was a proud moment for Estonia to see one of its own shine on the international stage. Selevko’s performance serves as an inspiration for young athletes in Estonia and a reminder of the beauty and power of figure skating. We look forward to seeing more incredible performances from him in the future.

Loe rohkem:  Hernits Eesti tasemest: nii mõnedki suurriigid on meie peale kadedad | Iluuisutamine

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga