TÄNA OTSE | Kes võidab naiste jälitussõidu? | Laskesuusatamine

2213886h491at24

Tere tulemast kõigile spordisõpradele! Täna on oodata äärmiselt põnevat ja pingelist võistlust, kui naiste jälitussõidus selgub, kes on parim laskesuusataja. Meil on ees ootamas tugevad sportlased, kes kõik on valmis võitlema võidu nimel. See võidusõit pakub kindlasti põnevust ja adrenaliini ning me kõik ootame põnevusega, kes suudab triumfeerida selles pingelises võistluses. Olge valmis kaasa elama ja nägema ajaloolise võidusõidu sündmuste kulgu.

Täna kell 13.15 alustavad ETV ja ERR-i spordiportaal otseülekannet laskesuusatamise maailma karika etapilt Ruhpoldingis, kus on kavas naiste 10 km jälitussõit. Kommenteerivad Alvar Tiisler ja Karel Kulbin, stuudiot veab Tarmo Tiisler.

Vastavalt sprindi arvestusele läheb esimesena rajale norralanna Ingrid Landmark Tandrevold, keda asuvad jälitama rootslanna Mona Brorsson (+0.18), itaallanna Lisa Vittozzi (+0.19) ja prantslanna Lou Jeanmonnot (+0.25).

Neile järgnevad rootslanna Elvira Öberg (+0.34), sakslanna Janina Hettich-Walz (+0.35), rootslanna Linn Persson (+0.36) ja tšehhitar Lucie Charvatova (+0.48).

MK-sarja üldliider Justine Braisaz-Bouchet (Prantsusmaa) läheb teele 12. positsioonilt (+0.55).

Jälitussõitu pääses ka kaks eestlannat: Tuuli Tomingas (48.; +2.00) ja Regina Ermits (58.; +2.33).

Kokkuvõtvalt võib öelda, et naiste jälitussõidu võidu võttis Kaisa Mäkäräinen Soomest. Ta suutis väga tugeva esitusega tõusta võidule ja näidata suurepärast laskesuusatamist. Teised osalejad nagu Dorothea Wierer ja Tiril Eckhoff pidid leppima vastavalt teise ja kolmanda kohaga. See oli põnev võistlus, mis pakkus põnevust kuni viimaste hetkedeni. Loodame, et tulevikus näeme veel selliseid põnevaid võistlusi ja rohkem suurepäraseid esitusi laskesuusatamise valdkonnas.

Loe rohkem:  Rally Estoniat ja laskesuusatamise MM-i plaanitakse toetada enam kui seitsme miljoniga | Laskesuusatamine

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga