Langerbaur debüüdist: isu järgmiste tiitlivõistluste järele kasvab | Iluuisutamine

1705155613 2213658h3f2ft24

Tere tulemast Eestisse! Langerbaur debüütis hiljuti iluuisutamise võistlustel ning tema muljetavaldav esitus on tekitanud suurt elevust järgmiste tiitlivõistluste ootuses. Eesti iluuisutamise fännid on lõpptulemuse üle väga uhked ja põnevil, sest Langerbauri edu on viinud tema isu järgmiste võistluste järele uuele tasemele. Tema sihikindlus ja talent lubavad põnevat võistlushooaega ning toovad kaasa palju põnevust ja pinget Eesti iluuisutamise fännidele.

Eesti iluuisutaja Nataly Langerbaur kogus Kaunase EM-il vabakava eest 100,96 punkti ja teenis kahe kava kokkuvõttes 155,32 silma.

Langerbauri isiklikuks rekordiks on sügisel Budapestis kogutud 165,85 punkti. Laupäevane kava õnnestus peale ühe kaskaadile eelnenud kukkumisele hästi.

“Kõik elemendid peale ühe kukkumise olid hästi tehtud, sellega olen rahul, et suutsin pärast kukkumist ennast kokku võtta ja ülejäänud ilusti ära teha. See oli väga tore, et publik toetas ja plaksutas kogu kava vältel,” rääkis EM-il tiitlivõistluste debüüdi teinud 19-aastane Langerbaur.

Loosi tahtel pidi eestlanna laupäeval jääle tulema esimese sportlasena. “Kas see just raskemaks tegi, aga see oli huvitav kogemus. Kogu finaalvõistlust alustada on eriline tunne.”

“See, et sain lõpuks suurtele võistlustele, andis mulle hea emotsiooni. Nähes, mismoodi kõik toimub, siis isu järgmiste tiitlivõistluste järele kasvab,” kinnitas Langerbaur.

Kokkuvõttes võib öelda, et Denis Langerbauri debüüt oli väga edukas ja paljulubav. Tema esinemine tõi kaasa palju positiivset tagasisidet ning kasvavat huvi järgmiste tiitlivõistluste vastu. Langerbaur näitas oma potentsiaali ja oskusi, mis annab lootust tulevikuks. Eesti iluuisutamise fännid on elevil ja ootavad huviga, milliseid saavutusi ta tulevikus veel esile toob. Loodame, et see on alles algus tema edukale ja säravale karjäärile iluuisutamises.

Loe rohkem:  Suurepärase kava uisutanud Kanada paar sai kodupubliku ees lühikavas esikoha | Iluuisutamine

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga