Artti Aigro tegi kvalifikatsioonis hea soorituse | Suusahüpped

2212566hf8f8t24

Tere tulemast Eesti suusahüpete maailma! Artti Aigro on teinud väga head tööd kvalifikatsioonivõistlusel, näidates oma suurepärast oskust ja tugevat tahet. Tema imeline sooritus on toonud rõõmu paljudele fännidele üle kogu riigi. See on suurepärane saavutus nii temale endale kui ka kogu Eesti suusahüpete kogukonnale. Oleme uhked meie sportlase üle ja loodame, et ta jätkab sama muljetavaldava sooritusega ka järgmistel võistlustel. Loodame, et tema saavutus inspireerib ka teisi noori suusahüppajaid Eestis.

Suusahüpete maailma karika etapil Wislas näitas Artti Aigro kvalifikatsioonis paremuselt 20. tulemust. Ta hüppas 122 meetrit ja teenis 122,1 punkti.

Kõige parema sooritusega sai hakkama sloveen Anže Lanišek, kes hüppas 134,5 meetrit ja teenis 148,4 punkti. Talle järgnesid sakslane Andreas Wellinger (140,1) ja kaasmaalane Lovro Kos (137,2).

Enam kui nädala kestva Poola turnee esimene individuaalne etapp toimub Wisla mäel pühapäeval, laupäeval on kavas võistkondlik etteaste. Järgmisel nädalal hüpatakse ka Szczyrkis ja Zakopanes.

Nelja hüppemäe turnee järel jätkab MK-sarja liidrina austerlane Stefan Kraft (909 punkti), kellele järgnevad Wellinger (697) ja turnee üldvõitja Ryoyu Kobayashi (591). Aigro on kogunud käimasoleval hooajal 19 punkti, mis annab hetkel 42. koha.

Kokkuvõttes võib öelda, et Artti Aigro tegi suurepärase soorituse suusahüpete kvalifikatsioonivõistlusel. Tema tugevad oskused ja pühendumus on aidanud tal saavutada häid tulemusi ning näidata end tõelise sporditalendina. Ta on kindlasti suurepärane eeskuju noortele sportlastele ning tema saavutus toob uhkust kogu Eesti spordiüldsusele. Loodame, et ta jätkab sama tugeva esinemisega ka tulevikus ning toob meile veel palju rõõmu ja põnevust suusahüpete alal. Aitäh, Artti, et tood rõõmu meie spordimaailma!

Loe rohkem:  Artti Aigro hüppas MK-etapi avavoorus esikümnesse | Suusahüpped

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga