Tammearu klubi teenis Meistrite liigas väärt võidu | Võrkpall

2208634h55cct24

Tammearu Klubi’s recent victory in the Meistrite Liiga has sent shockwaves through the Estonian volleyball community. The team’s standout performance and hard-earned win has solidified their position as a force to be reckoned with in the sport. With their unwavering determination and exceptional skills, Tammearu Klubi has proven themselves as real contenders in the world of volleyball. This triumph has not only brought pride to the team and their supporters but has also elevated the level of volleyball in Estonia. The future looks bright for Tammearu Klubi as they continue to make waves in the Meistrite Liiga.

Eesti võrkpalluri Märt Tammearu klubi Tours sai Meistrite liiga alagrupiturniiril kodus magusa 3:0 (25:22, 25:18, 27:25) võidu Rzeszowi Asseco Resovia üle.

Kõik kolm geimi olid veidi sarnased, et algselt juhtisid külalised, aga Tours kallutas geimi keskel asjalood enda kasuks. Kolmandas geimis oli Resovial seisul 25:24 ka geimpall, aga Prantsusmaa klubi lõpetas kohtumise kolme punktiga järjest.

Tammearu sai episoodiliselt platsile kolmandas geimis, Tours’i resultatiivsemad olid Antoine Pothron 13 (+7), Julien Faganas 12 (+9) ja Michael Parkinson kümne (+9) punktiga. Resovia kasuks tõi Stephen Boyer 19 punkti (+11).

Võiduga astus Tours suure sammu sõelmängude suunas, sest B-grupis on täisedu nelja võiduga liider Itaalia klubi Trentino, järgnevad Tours (3-2) ja Resovia (2-3). Sloveenia klubi Ljubljana ACH Volley on nulliga viimane.

Otse veerandfinaali pääsevad alagrupi võitjad. Teisena lõpetanud ja viie alagrupi peale parim kolmas meeskond alustavad ühe ringi võrra varem.

Viimases voorus mängib Tours kodus Ljubljanaga ja Resovia võõrsil Trentinoga.

Kokkuvõttes võib öelda, et Tammearu klubi esitus Meistrite liigas oli muljetavaldav ning nende võit väärib kindlasti kiitust. Selge on see, et meeskond on teinud suuri edusamme ja on valmis konkureerima kõrgemal tasemel võrkpallis. Nende võidu tulemusena on kindlasti suurenenud ka võrkpalli populariseerimine Eestis ning see annab lootust, et meie riik saab tulevikus veel rohkem rõõmu tunda võrkpalli edust rahvusvahelisel tasandil. Tuleb loota, et Tammearu klubi jätkab sama tugevalt ja näitab oma võimekust ka tulevikus.

Loe rohkem:  Võru jätkab punktita, Rae SK ja Audentes lisasid tabelisse võidu | Võrkpall

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga