Õlga vigastanud Morant jääb hooaja lõpuni platsi kõrvale | Korvpall

2207965h0267t24

Tere tulemast! Täna räägime korvpallist ja sellest, kuidas üks oluline mängija, Morant, on õlga vigastanud ja jääb seetõttu hooaja lõpuni platsi kõrvale. See uudis on šokeeriv ja korvpalli fännid üle maailma on mures selle pärast, kuidas see mõjutab tema meeskonna võimalusi. Morant on olnud üks meeskonna silmapaistvamaid mängijaid ja tema puudumine hooaja lõpuni on kindlasti suur kaotus. Jääge meiega, et saada rohkem teada sellest olulisest arengust korvpalli maailmas.

NBA korvpalliklubi Memphis Grizzliese dünaamiline tagamängija Ja Moranti läheb õlaoperatsioonile ning peab hooaja lõpuni platsi kõrvale jääma.

Grizzlies teatas esmaspäeva hilisõhtul, et uskumatu hüppevõimega Morant läheb lähipäevil parema õla tõttu operatsioonile ning tema hooaeg sai pärast üheksat mängu läbi.

Tagamängija vigastas enda õlga nädalavahetusel treeningul, mistõttu pidi ta pühapäeval kohtumise Phoenix Sunsi vastu vahele jätma. Pärast mängu tehtud röntgen näitas, et noormängija õlas on kõhrerebend, mis vajab kirurgilist lähenemist.

24-aastane Morant mängis sel hooajal vaid üheksas mängus ning viskas keskmiselt 25,1 punkti, jagas 8,1 resultatiivset söötu ja haaras 5,6 lauapalli. Temaga mängides võitis Memphis kuus mängu, oma esimeses mängus tabas ta New Orleans Pelicansi vastu võiduviske.

Memphis on läänekonverentsis 13. tabelireal, olles võitnud 13 kohtumist ja kaotanud 23. Lisaks Morantile on hooaja lõpuni väljas ka keskmängija Steven Adams, kellele tehti hooaja eel põlveoperatsioon. Grizzlies on viimasel kolmel hooajal play-off’i jõudnud.

Morant sai mullu kevadel NBA-lt kaheksamängulise võistluskeelu, sest vehkis ühismeedias tulirelvaga. Suvel sattus ta samal põhjusel uuesti skandaali, kui tõmbas taas sõbra sotsiaalmeedia kontol filmitud voogedastuses tulirelva välja. NBA otsustas mõned nädalad hiljem noorele tähele 25-mängulise võistluskeelu määrata.

Kahel korral NBA tähtede mängule valitud tagamängijaf sõlmis eelmisel suvel Memphisega viieaastase maksimaalse lepingupikenduse, mille koguväärtus küündib 213 miljoni dollarini.

Loe rohkem:  Doncici 41 punkti aitasid Mavericksi seitsmenda järjestikuse võiduni | Korvpall

Moranti vigastusest tingitud paus on valus löök nii tema enda kui ka Memphis Grizzliesi jaoks. Olgu tähtis uurida, kas Morant saab tagasi tulla hooaja lõpuks ja aidata meeskonda play-offides. Olen kindel, et Morant tegutseb professionaalselt ja pühendunult, et naasta võistlustulle tugevamana kui kunagi varem. Seni on oluline, et meeskond toetab teda ja keskendub oma mängule, et jõuda play-offidesse Moranti naasmiseks parimas seisus. Loodame, et ta teeb kiire ja täieliku taastumise ning näeme teda peatselt taas platsil säramas.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga