TalTech jätkab naiste meistriliigas täiseduga | Võrkpall

2095586hef56t24

TalTech’s women’s volleyball team continues to dominate in the Estonian women’s meistriliiga, maintaining a flawless record. With their exceptional skills and teamwork, they have emerged as a force to be reckoned with in the volleyball scene. Their determination and grit have propelled them to the top of the league, earning them the respect and admiration of fans and competitors alike. As they forge ahead with their winning streak, TalTech’s women’s team is proving to be a formidable powerhouse in Estonian volleyball, and their journey to success is one that captivates and inspires.

Naiste võrkpalli meistriliiga põhiturniiril vahetus taaskord liider, kui ainsana kaotuseta püsiv TalTech tõusis võiduga Viimsi/Tallinna Ülikooli üle esimeseks.

Koduväljakul mänginud Viimsi/Tallinna Ülikool üllatust serveerida ei suutnud, leppides kohtumises TalTechiga 0:3 (14:25, 20:25, 15:25) kaotusega, vahendab volley.ee. TalTechi kaheksast blokipunktist kuus toonud Kätriin Põld panustas võitu 16 punkti, lahendades mängu parimana rünnakuid 60-protsendiliselt. Pluss-miinus arvestuses näitas veatult tegutsenud Põld vastasseisu parimat kasutegurit +16. Nette Peit assisteeris 13 ja Ingrid Kiisk kümne punktiga. Raili Hunt tõi võõrustajatele kuus punkti.

Kui servi vastuvõtul olid võistkonnad sisuliselt võrdsed (Taltechi positiivne vastuvõtt 29 ja Viimsi/Tallinna Ülikoolil 26 protsenti), siis rünnakul oli mäekõrguse ülekaaluga edukam TalTech, lüües punktiks 43 protsenti tõstetest. Kaotajate sama näitaja oli 18 protsenti.

Teiselt kohalt esimeseks tõusnud TalTech on kümne mänguga kogunud maksimaalsed 30 punkti, teiseks langenud Tartu Ülikool/Bigbankil on 11 mänguga koos 28 punkti. Üheksa punkti saavutanud Viimsi/Tallinna Ülikool on seitsmes.

10. jaanuaril kell 19.30 võõrustab TalTech kaheksandal real asuvat Pärnu Spordikooli.

Kokkuvõttes võib öelda, et TalTech on naiste meistriliigas tõeliselt tugev ja edukas meeskond. Nende täiseduga jätkamine näitab nende pühendumust ja võimekust võrkpallis. Võistkonna mängijad on näidanud suurepärast koostööd ja individuaalset talenti, tuues oma mänguga rõõmu fännidele ning tõestades oma võimeid võistkonna tasemel. Loodame, et TalTech suudab säilitada selle positiivse momendi ja jätkata oma võidukäiku ka tulevikus.

Loe rohkem:  Esimese kaotuse saanud Selver/TalTech ja Bigbank madistasid viis geimi | Võrkpall

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga