Karge ilm püsib nädala lõpuni | ilm

2202085h42edt24

Tere tulemast Eestisse! Kui otsid veidi kargeid ilmu, siis oled õiges kohas. Karge ilm püsib nädala lõpuni, andes sulle võimaluse nautida Eesti kaunist loodust veel viimaseid kordi enne külma saabumist. Olgu sul plaanis matkamine metsades, jalutuskäik rannikul või lihtsalt õues aja veetmine, need karged ilmad pakuvad sulle suurepärast võimalust kogeda Eesti looduse ilu oma silmaga. Ära lase karge ilm sind peletada – see pakub ainulaadset ja meeldejäävat kogemust!

Lähipäevade ilm on veel karge ning sajab lund.

Reede öösel laieneb lumesadu Lõuna-Eestist põhja suunas. Puhub ida- ja kirdetuul 4 kuni 11, rannikul 6 kuni 16, põhjarannikul kuni 20 meetrit sekundis. Külma on 16 kuni 22, Kirde-Eestis kuni 26, saarte rannikul 8 kuni 15 kraadi.

Hommik on pilves. Mitmel pool sajab lund, rannikul kohati tuiskab. Puhub endiselt ida- ja kirdetuul, puhanguti kuni 20 meetrit sekundis. Õhk püsib mandril sama karge kui öösel, Kirde-Eestis on külma kuni 24, saarte rannikul kuni 10 kraadi.

Päev on enamasti pilves. Sajab vähest lund, rannikul kohati tuiskab, õhtupoolikul sajuvõimalus lõuna pool väheneb. Tuul puhub idast ja kirdest 3 kuni 11, puhanguti kuni 17 meetrit sekundis, õhtul pöördub tuul saartel põhja ja veidi nõrgeneb. Külmakraadid püsivad vahemikus 15 kuni 21, saartel 7 kuni 14.

Teedel tuleb arvestada tuisu ja libedusega.

Laupäev algab karge külma ja lumesajuga, öösel võib külma olla kuni 30 kraadi, tuul aga nõrgeneb.

Pühapäev tuleb olulise sajuta ja nii ööl kui ka päeval on juba pisut soojem.

Esmaspäev toob juurde veidi lund ja päevased kraadid püsivad vahemikus -2 kuni -8.

Karge ilm püsib nädala lõpuni, võimaldades inimestel nautida talvist kargust ja selget taevast. Kuid see tähendab ka seda, et tuleb end soojalt riidesse panna ja võtta ette ettevaatusabinõud jäise tee ja libeduse vastu. Kuid vaatamata külmale ilmale on see ka võimalus nautida talviseid tegevusi nagu suusatamine, uisutamine ja lumememmide ehitamine. Seega võib öelda, et kuigi karge ilm püsib, saab seda nautida mitmel erineval moel.

Loe rohkem:  Nädala esimene pool on sajuta, kolmapäevast läheb sombuseks | ilm

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga